Támogassuk a kezdő játékososkat!

Discussion in 'Magyar szekció' started by chagaal, May 1, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
 1. Alizuska

  Alizuska User

  köszii, így most már sikerült. a num lock-ot is ki kellett kapcsolnom hozzá, és a másik monitorra húzni a chrome-ot, mert csak az asztalt fényképezte és nem értettem ki a hülye :D
  aztán majd valamikor megnézem hova és hogyan tudom feltölteni. ahogy látom a google fényképekbe, majd megismerkedem vele. mégeygszer köszi
   
 2. Szia Alizuska!
  Szívesen.
  Én a képkezelő.com-t használtam.


  Esetleg próbáld meg az alábbi lépéseket, nálam win10-nél ez működik:
  -Kinyitod a paintet.
  -Majd átlépsz arra az oldalra, ahonnan a képet szeretnéd kimásolni
  - Megnyomod Egyszerre! az alábbi 3 gombot: Windows_gomb+shift+s, ekkor felül, középen megjelenik egy műveletsor, ebből a legelsőt (téglalap alakú metszet) kiválasztod, majd kijelölöd azt a részt, amit szeretnél kimásolni
  - CTRL C
  - Átlépsz Paintre
  - CTRL V
  - elmented a képet
   
 3. trabi000

  trabi000 User

  ez itt a baj, idézek:
  befejeződik a Firefox támogatása Windows XP és Vista operációs rendszereken
   
 4. trabi000

  trabi000 User

  xp re milyen operációs rendszert ajánlotok? explorer is folyamatosan hibát jelez. a mozillát már lefrissítettem, előzményeket töröltem. de nincs változás. erre a hibára a modicsapat hívta fel a figyelmemet válaszemailbajükben.
   
 5. Szia. Szerintem kérdezd meg a supportot, hogy milyen böngészőt javasolnak Windows XP-re. Gyanítom semmilyent. Az XP már nagyon régen elavult. (A Vista még régebben)
  Valószínű új operációs rendszerre lesz szükséged az XP helyett. Ha Windows-t akarsz, akkor Win10, ha ingyeneset, akkor a Linux van.
  Böngészőből utána tudsz válogatni (Chrome, Firefox, Edge, Internet Explorer, Opera...).
  Én Firefoxot (Mozilla) használok Win10-zel. Szóval működik Firefox-szal a játék, csak az op rendszert kell hozzá frissíteni.
   
  Maca5202 likes this.
 6. trabi000

  trabi000 User

  az a baj, hogy a gép csak ezt ismeri fel. próbáltuk már. :(
   
 7. Maca5202

  Maca5202 User

  gyerekek! ma nagyon felhúzott a supportos csaj megint. van ugye ez a városháza problémám, hogy a jutalmat nem tudom begyűjteni. még egy szintet kéne feljebb emelniük, hogy egálban legyek, de nem volt kedvem írni. viszont pár napja rájuk írtam, mert megint be volt ragadva két farmom. erree azt irja nekem, hogy nyissam meg másik böngészőből, és utána térjek vissza a szokásoshoz, és ha akkor se müködik, akkor írjak. na mondom ez is minek van ott, ha nem csinál semmit. persze megpróbáltam, de az opera sehogy se akarta engedni a flash playert, mondom nem szórakozok, vissza írtam, hogy továbbra se müködik, és hogy a városházára nem is válaszolt.
  aztán most vissza irt, hogy javitotta a farmot és befényképezte nekem, hogy nincs elég lóvém, hogy tovább építsem a városházát. na mondom okoskaaa. szóval most megirtam neki, hogy nem vagyok perfekt angol, de megpróbálom elmagyarázni, hogy a kurv@ jutalmamat nem tom begyűjteni, me azt én is látom, hogy nincs elég pénzem a következő szinthez még, de az előző szintet megcsináltam, csak nem akarja a jutalmat megadni.
  persze mindezt normális hangnemben tettem, és aztnem irtam le, hogy nem vagyok teljesen analfabéta :D direkt aludtam is rá egyet.
  szóval ez a daniela vagy ki ez nagyon nem szimpatikus nekem. előtte kétszer is a maria segitett, érdekes ő egyből értette a problémámat és ki is javította. kár, hogy ezeknek nincs valami azonosítója, hogy külön lehessen kérni, hogy kit akarok :)
  félre értések elkerülése végett mondom, hogy ennyire nem vagyok se kényelmes, se követelöző, se elváró, mint ami kilátszódhat ebből a szösszenetből, csak most felhúzott, hogy minek ül ott egy ilyen helyen. nahh, most má jobb :D
   
 8. Szia Maca5202!
  Én nem ismerem az eredeti problémádat, csak mostanában olvasgatom a levelezést, a régebbieket nem olvastam.
  Ha leírod megpróbálok segíteni, hátha tudok.
  Az viszont valóban igaz, hogy nagyon sok esetben, ha valami lefagy, akkor az a megoldás, hogy bezárni a játékot és egy másik böngészőben megnyitni. Ekkor az esetek 90 %-ában (nálam) automatikusan megoldódik a probléma. Ha már a másik böngészőben elkezd működni a dolog, akkor már onnantól a kedvenc böngészőben is folytatható a játék.
   
 9. trabi000

  trabi000 User

  sziasztok. na ezt figyeljétek. nekem is vissza írtak, pár hét huza vona után. eddig próbálták rám hárítani, de nini... egyszer csak megjelent a speciális javakba a tűzoltóság és a rendőrség... érdekes nem? :)
   
 10. trabi000

  trabi000 User

  most így van 2 tűzoltóságom :)
   
 11. Működtetni is tudod mind a kettőt?
   
 12. trabi000

  trabi000 User

  nem tudom. kicsit így értelmetlen. viszont: jött új feladat. kiképzés a rendőrségen! :) viszont a baloldali helyezd el a tűzoltóságot feladat még mindig bevan ragadva. írtam már segítőnek
   
 13. A speciális javakból a most újonnan megjelent tűzoltóságot nem engedi kitenni a városba? Vagy mit jelent a be van ragadva?
  Ha a már kinnlevő tűzoltóságot beveszed és újra kirakod az sem segít?
   
 14. trabi000

  trabi000 User

  hogyan lehet ki képezni szakembert az akadémián? hol az akadémia? mert ugye azt nem mutatja, csak a feladatot kéri.
   

Share This Page