Központi közlemények

Discussion in 'Magyar szekció' started by Lautus, Feb 10, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
 1. Lautus

  Lautus User

  Aki előbb rátalál, rakja ki ide a Rising Cities közleményeit.
   
 2. Lautus

  Lautus User

  Last edited: Feb 10, 2019
  Nandras1 likes this.
 3. trabi000

  trabi000 User

  sziasztok. volna egy kérdésem. szokott jönni ilyen küldetés. most pl: vészhelyzet. de állandóan azt írja ki, hogy jelenlegi szint nincs. mit tegyek, hogy ez megváltozzon, és hogy tudjam csinálni eme feladataimat is? vagy valamit rosszul csinálok?
   
 4. zlev1

  zlev1 User

  Szia! Nem hemzsegünk itt, ahogyan elnézem. A 3 intézményben (kórház, rendőrség, tűzoltóság) kell foglalkoztatnod minél jobban képzett dolgozókat. Őket az Akadémián tudod képezni. A képzés indítása előtt tudsz polgár petákért venni képzési pontokat az Akadémián, illetve vitaminbonbáért is. A pontokat hozzáadhatod a képzésre váró jelölt 3 tulajdonság csíkjához, majd indulhat a képzés. Ha kiképezted (10-30 óra), utána az akadémiáról átirányíthatod valamelyik intézménybe. Minél több alkalmazottad van valamelyikben és azoknak minél magasabb a képzettsége, annál magasabb lesz a"jelenlegi szint" is.
  Én is nemrégiben kezdtem el ezzel játszani, ezt fejtettem meg belőle. Remélem, segítettem.
   
 5. pityu174

  pityu174 User

  Nagyon kedves Lautus :), élsz még?:) Egy régi veterán.... 1 év múlva olvasom a válaszod...:cool:;)
   

Share This Page